Gården

 

VÄLKOMMEN TILL GRAUSNE GÅRD

Gästhuset

 

På gården har vi ett gästhus som vi hyr ut hela året.

Vår gård ligger ett stenkast från Lickershamn och havet.

I Lickershamn finns en vacker hamn, en sandstrand och en stenstrand, minigolfbana, restaurang och en underbar fiskbod. Här finns också Jungfrun som är Gotlands högsta rauk. Ett trevlig utflyktsmål för stora och små.

För de som är fiskeintresserade finns bryggor och pirar att stå och fiska ifrån.

Varje höst och vår går fisken in mot land och det är ett fantastiskt fiske längs 'Gotlands kustremsa.

Norra Gotland har massor att erbjuda, det innebär att vårt läge är i prncip perfekt. Här har du nära till allt. 25 min till Visby, 35 min till Fårö, 25 min till Slite och allt annat vackert och sevärt.

 

 

  • 8 bäddar fördelat på 3 sovrum på nedre plan och 3 sängar på övre plan i samma utrymme som allrum/tv rum.
  • Dusch, toalett och tvättmaskin

 

 

Varmt välkomna att boka på mail: kicki@grausne.se eller via vår annons på airbnb.

Gården

 

Här på gården har vi lamm, höns, ankor, katten Kalle och ibland även grisar. Vi säljer ägg i vår handelsbod och från vår tomatodling kommer härliga förädlade produkter som ketchup, marmelader och chutneys. Viss tid på året finns även lammskinn till försäljning.

 

Grausne Gård HANDELSBOD

Sommartid har vi vår handelsbod öppen 5 dagar i veckan. Här finns dels en loppis men framförallt egna förädlade delikatesser i form av marmelader, drycker, kryddor, chutneys, ketchup och mycket mer. Eftersom Gotland har ett fantastiskt utbud av hantverksmässigt förädlade produkter har vi även andra producenters delikatesser. Tex chilisåser och salmbärssylt från Överstekvarn, Honung från Fröjel, Guteglass, kaffe från Gute Rosteri och mycket mycket mer.

När sommaren lyser med sin frånvaro är handelsboden öppen när vi finns hemma och du vill komma på besök. Varmt välkomna!

Email us: mail@demolink.org

Call us: + 800 922 1150

Copyright @ All Rights Reserved